Tarvetta talouspäällikölle? Tilitoimisto Dinicomista kokonaisvaltaiset taloushallintopalvelut

DiniCom –yhtiöt, täyden palvelun tilitoimistot

DiniCom yhtiöihin kuuluvat toimistot ovat täyden palvelun henkilöstö- ja taloushallinnon palveluyrityksiä, jotka ovat täysin yksityisessä omistuksessa, kaikki omistajat osallistuvat kokopäiväisesti yhtiöiden päivittäiseen toimintaan.

Tehokas, keskitetty toimintamallimme mahdollistaa sen, että kaikki asiakkaamme yrityksen koosta riippumatta saavat monipuoliset ja ajanmukaiset palvelut helposti ja kohtuullisin kustannuksin.

DiniCom -yhtiöiden toimistot sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa ja Kittilässä. DinCom -yhtiöiden asiakaskunta muodostuu useilla eri aloilla toimivista pienistä ja keskisuurista yrityksistä koko Suomen alueella. Hoidamme yhteensä yli 200 yrityksen taloushallinnon, laskemme palkat n. 500 henkilölle kuukaudessa. Lisäksi toimimme merkittävänä talousneuvonantajana asiakkaillemme. DiniCom – yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on n. miljoona € ja toimistoissamme työskentelee 11 työntekijää, joista neljä osakasta.

Nykyaikaiset ohjelmistotyökalut takaavat tehokkaan toimintaympäristön

Jotta voimme keskittyä täysipainoisesti varsinaiseen ydinosaamiseemme eli monipuolisten henkilöstö- ja taloushallintopalvelujen tuottamiseen asiakkaillemme, olemme ulkoistaneet toimistojemme IT - ympäristön ja sitä hallinnoi Magic Cloud Oy. Käytössämme ovat virtuaalityöpöytäratkaisu sekä ohjelmistojen hosting -palvelu. Näin olemme varmistaneet, että yrityksen tärkein omaisuus, tieto, on aina turvassa eikä sen säilymisen varmistaminen aiheuta enää työtä eikä harmaita hiuksia.

Tarjoamme myös asiakkaillemme niin haluttaessa tiettyjen taloushallinnon osa-alueiden käyttöä ajasta ja paikasta riippumattomana pilvipalveluna. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaillamme on mahdollisuus saada vaivattomasti käyttöönsä nykyaikaiset suoraan taloushallintoon integroidut ohjelmistot, jolloin asiakkaidemme ei tarvitse enää sitoa pääomaa kalliisiin ja nopeasti vanheneviin ohjelmistoihin.

Sähköinen taloushallinto

Käytössämme on ajanmukaiset selainpohjaiset sähköiset ohjelmistot, jotka asiakkaamme saavat kauttamme käyttöönsä vaivattomasti ja nopeasti. Sähköiseen taloushallintoomme sisältyy myös verkkolaskuoperointi.

Sähköinen taloushallinto sisältää:

  • myyntilaskut verkkolaskuina
  • ostolaskujen käsittely ja kierrätys sähköisesti joko verkkolaskuina tai skannattuina laskuina
  • arkisto myynti- ja ostolaskuille sekä asiakirjoille
  • web-tallennus henkilöstö- ja työsuhdetietojen käsittelyyn

Muut palvelut

  • henkilöstöhallinto ja palkanlaskenta
  • maksuliikenne / kassaennusteet
  • verokonsultointi
  • yhtiöoikeudelliset palvelut
  • palvelut myös ruotsiksi ja englanniksi

Keskustellaan yhdessä tarpeistanne. Soita tai jätä meille soittopyyntö kommentikentässä, niin otamme sinuun yhteyttä.

Tlitoimisto Dinicom Oy - KLT, KTM
Hannes Hyttinen
gsm. 050-445 5207
hannes.hyttinen@dnf.fi
www.dnf.fi

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>